SONSAYFA GÜNCEL HABERLERİ
Karakter Boyutu:      

65 bin yerde kriz indirimi var!

65 bin satış noktasında indirim düzenleniyor. İşte o indirim noktaları.

Bugün
Issız Adam
ALPER 30'lu yaslarda, gurme sayılacak düzeyde yemek kültürü olan kendi restoranının sahibi iyi bir aşçıdır. Lüks yaşamayı seven, işinde başarılı ama özel yaşantısını her gün farklı kadınlarla birlikte olarak düzene koyamamış..
Film Detay >>
Osmanlı Cumhuriyeti
Film, 1888 yılında başak tarlasında koşan ve sonra Atatürk olduğu anlaşılan çocuğun bir ağaca tırmanıp , kafesteki bülbülü alırken kafasının üzerine düşmesiyle başlıyor. Ardından filmin kararması ile 2007 yılına geliniyor.
Film Detay >>
Aramızda Casus Var
Alkolik olduğu gerekçesiyle CIA'deki işinden kovulan emekli ajan Ozzie Cox, intikam almak için bildiği gizli bilgileri bir cd'ye kaydeder.
Film Detay >>
Lorna'nın Sessizliği
Bir eroinmanla anlaşmalı evlilik yaparak Belçika vatandaşlağınıda geçen Lorna, yaptığı anlaşma gereği bu evliliği sona erdirip Belçika vatandaşlığına geçmek isteyen bir Rus ile evlenecektir.
Film Detay >>

Piyasayı canlandırmak için iş gene tüketiciye düştü! Kimsenin para harcamak istemediği şu günlerde tıkanan ticareti artırmak ve esnafı harekete geçirmek için her yerde kampanyalar düzenleniyor.

Düşen tüketimin artırılması amacıyla İstanbul Ticaret Odası (İTO) ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Türkiye'nin perakende ve toptan ticaretinde etkin 24 dernek ve birlik üyesi firma indirime gidiyor. Gıdadan giyim ve sağlığa kadar birçok alanda başlangıçta 14 bin firmanın katıldığı kampanya yılbaşına kadar devam edecek.

İSTANBUL BİRLEŞTİ

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, krizden çok krizin dedikosundan etkilenildiğini belirterek, "Bu kampanyada sadece perakendeciler değil, alışveriş merkezleri, toptancılar, esnaf ve sanatkâr dernekleri, seyahat acenteleri de yer alıyor. İstanbul ticaretinin ve ekonomisinin tüm aktörleri güç birliği içinde" dedi.

Kampanya hafta sonu başlayacak ve 24 derneğin temsil ettiği 65 bin satış noktasında geçerli olacak.

İSTANBUL'DA TUTARSA ANADOLU'YA YAYILACAK

Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği 350 üyesiyle kampanyaya destek veriyor.

Kuru Gıda Hali 2 bin 200 işyeriyle kampanyaya yer alıyor. Başkan Günay Kotil, kampanyanın İstanbul'da tutması halinde dalga dalga Anadolu'ya yayılacağını ifade etti.

İstanbul Yaş Meyve Sebze ve Bostan Komisyoncuları Derneği Başkanı Mevlüt Yılmaz, stok imkanı olmayan yüzlerce firma ile kampanyaya destek vereceklerini kaydetti.

Merter Markalar Birliği Başkanı Oktay Özdemir de indirime başlayacaklarını ve yurtdışındaki 351 mağazaya "Haydi İstanbul'a" afişleri asacaklarını söyledi.

FAİZ İNDİRİMİ MORAL VERECEK

Murat Yalçıntaş, Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının piyasalara belirli ölçüde moral kazandıracağına inandığını kaydetti. Yalçıntaş, olası bir IMF anlaşması ile birlikte eş zamanlı olarak gerçekleşmesi halinde, böyle bir faiz indiriminin etkisinin daha güçlü olacağına inandığını da vurguladı.

  Yukarı
             
BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU
            
Eklenen Yorum Sayısı: 0
Bu Haber İçin Henüz Yorum Yazılmamış
            

   VİDEO

Sitemiz Anadolu Ajansı
Abonesidir.

Bu Site
İMD Üyesidir.

Yayın İlkeleri .  Künye .  Bize Ulaşın .  RSS | Copyright © 2007 Sonsayfa
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım:Capitol Medya Yazılım:MuHReM