SONSAYFA DÜNYA HABERLERİ
Karakter Boyutu:      

El Kaide, Obama'yı kınadı

Ladin'in yardımcısı Zevahiri, Obama'nın Afganistan'da asker sayısını artırma planının başarısız olacağını savundu.

Issız Adam
ALPER 30'lu yaslarda, gurme sayılacak düzeyde yemek kültürü olan kendi restoranının sahibi iyi bir aşçıdır. Lüks yaşamayı seven, işinde başarılı ama özel yaşantısını her gün farklı kadınlarla birlikte olarak düzene koyamamış..
Film Detay >>
Osmanlı Cumhuriyeti
Film, 1888 yılında başak tarlasında koşan ve sonra Atatürk olduğu anlaşılan çocuğun bir ağaca tırmanıp , kafesteki bülbülü alırken kafasının üzerine düşmesiyle başlıyor. Ardından filmin kararması ile 2007 yılına geliniyor.
Film Detay >>
Aramızda Casus Var
Alkolik olduğu gerekçesiyle CIA'deki işinden kovulan emekli ajan Ozzie Cox, intikam almak için bildiği gizli bilgileri bir cd'ye kaydeder.
Film Detay >>
Lorna'nın Sessizliği
Bir eroinmanla anlaşmalı evlilik yaparak Belçika vatandaşlağınıda geçen Lorna, yaptığı anlaşma gereği bu evliliği sona erdirip Belçika vatandaşlığına geçmek isteyen bir Rus ile evlenecektir.
Film Detay >>

Usame bin Ladin'in yardımcısı Ayman Zevahiri, ABD'de başkan seçilen Barack Obama'ya "ev zencisi" diyerek beyazlara hizmet ettiğini söyledi.

BBC'nin bildirdiğine göre, Zevahiri, yayınlanan ses kaydında, Obama'nın Afganistan'da Amerikan askerlerini sayısını artırma planının başarısız olacağını savundu.

Kısa ses kaydında, babası Müslüman olan Obama'yı İslami köklerinden koptuğu için eleştiren Zevahiri, "Müslüman bir babanın oğlu olarak doğdun. Fakat sen Müslümanların düşmanları ile birlikte olmayı seçtin." dedi.

  Yukarı
             
BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU
            
Eklenen Yorum Sayısı: 0
Bu Haber İçin Henüz Yorum Yazılmamış
            

   VİDEO

Sitemiz Anadolu Ajansı
Abonesidir.

Bu Site
İMD Üyesidir.

Yayın İlkeleri .  Künye .  Bize Ulaşın .  RSS | Copyright © 2007 Sonsayfa
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım:Capitol Medya Yazılım:MuHReM