SONSAYFA BÖLGELER HABERLERİ
Karakter Boyutu:      

Hatay İskenderun'da vahşet

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde büyük bir vahşet yaşandı.

Issız Adam
ALPER 30'lu yaslarda, gurme sayılacak düzeyde yemek kültürü olan kendi restoranının sahibi iyi bir aşçıdır. Lüks yaşamayı seven, işinde başarılı ama özel yaşantısını her gün farklı kadınlarla birlikte olarak düzene koyamamış..
Film Detay >>
Osmanlı Cumhuriyeti
Film, 1888 yılında başak tarlasında koşan ve sonra Atatürk olduğu anlaşılan çocuğun bir ağaca tırmanıp , kafesteki bülbülü alırken kafasının üzerine düşmesiyle başlıyor. Ardından filmin kararması ile 2007 yılına geliniyor.
Film Detay >>
Aramızda Casus Var
Alkolik olduğu gerekçesiyle CIA'deki işinden kovulan emekli ajan Ozzie Cox, intikam almak için bildiği gizli bilgileri bir cd'ye kaydeder.
Film Detay >>
Lorna'nın Sessizliği
Bir eroinmanla anlaşmalı evlilik yaparak Belçika vatandaşlağınıda geçen Lorna, yaptığı anlaşma gereği bu evliliği sona erdirip Belçika vatandaşlığına geçmek isteyen bir Rus ile evlenecektir.
Film Detay >>

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde büyük bir vahşet yaşandı. Konuyla ilgili olarak bilgiye göre, erkek torunu olmasını isteyen Sevi Gök'ün (46), gelini Müzeyyen Gök'ün 4 ay önce dünyaya getirdiği bebeği Hatice'yi döverek öldürdüğü ve sonra su kanalına attığı iddia edildi.

Yıldırımtepe Mahallesi'nde bulunan bit pazarı esnafı, mahalleden geçen kanalın su bulunmayan bölümünde bir kız bebeğin cesedini buldu. Esnafın haber vermesi üzerine olay yerine polis geldi.

Polisin olayla ilgili olarak yaptığı araştırma sonrasında, anne ile kayınvalidenin polise bebekleri Hatice Gök'ün kaçırıldığı ihbarında bulundukları tespit edildi.

Polis, adı geçen bebeğin öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durarak, anne Müzeyyen, babaanne Sevi, dede Zübeyir (50) ile dayı Ziya Demirkıran'ı gözaltına aldı. Bu arada bebeğin babası Kemal Gök'ün (26) ise askere yeni gittiği öğrenildi.

Anne Müzeyyen Gök, kızını kayınvalidesinin döverek öldürüp kanala attığını iddia etti. Ancak kayınvalide Sevi Gök bu iddiaları yalanladı.

Bu arada olayla ilgili olarak ifade veren dayı Ziya Demirkıran, "Kız bebek dünyaya getirdiği için kız kardeşim ile kayınvalidesinin arası bozukmuş. Sanıyorum babaanne torununu döverek öldürmüş, öldüğünü anlayınca da atmış" dedi.

Bebeğin kesin ölüm nedeninin otopsi sonunda belli olacağı ifade edildi.

  Yukarı
             
BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU
            
Eklenen Yorum Sayısı: 0
Bu Haber İçin Henüz Yorum Yazılmamış
            

   VİDEO

Sitemiz Anadolu Ajansı
Abonesidir.

Bu Site
İMD Üyesidir.

Yayın İlkeleri .  Künye .  Bize Ulaşın .  RSS | Copyright © 2007 Sonsayfa
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım:Capitol Medya Yazılım:MuHReM