Trafik canavarı yine iş başında!

"U" dönüşü yapılmaz işareti bulunan yerden dönmek isteyince beş kişinin yaralanmasına neden oldu!

Trafik canavarı yine iş başında!
Son Güncelleme: 21:02 13 Ağustos 2010, Cuma

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Güvercinlik köyü yakınlarında, Bodrum Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği hizmet binası önünde meydana geldi. Kazada, bölünmüş yolda Güvercinlik istikametinden gelen Medeni Hacı İmamağaoğlu'nun (50) kullandığı 06 UD 028 otomobil ile gerisinden gelen Aslı Törker'in (32) kullandığı 34 AS 037 plakalı otomobil çarpıştı.

 

Kazada, 06 UD 028 plakalı araç sürücüsünün, sağ şeritten sol şeride geçerek "U" dönüşü yapılmaz işareti bulunan yerden dönmek istediği sırada arka taraftan gelen diğer otomobille çarpıştığı belirtildi. Sürücü Aslı Törker ve beraberindeki bir kişinin yara almadan atlattığı kazada, çarpışmanın etkisi ile yan yatan aracın sürücüsü, eşi Nedret İmamağaoğlu (49), çocukları Umut Eren (27) ve Can Devrim İmamağaoğlu (5) ile beraberindeki yakınları Mert Eğitim (25) çeşitli yerlerinden yaralanarak ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

 

Araç sürücüsü Medeni Hacı İmamağaoğlu, "Ben oradan 'U' dönüşü yapmayacaktım. Daha ileriden dönecektim. Sola yanaşıp soldan gideyim istedim. Trafik akarken birden yanaşamam dedim. Arkadan araba çok hızlı geldi. Bir daha sağa gitme şansım olmadı" dedi.

 

Hastane acil servisinde ilk müdahaleleri yapılan yaralıların ilk belirlemelere göre sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

 

 

 

Kaynak: İHA

Haberi Paylaşın:

sizde yorum yapın SESİNİZİ DUYURUN


Üye girişi yapılmadan gönderilen yorumlar Misafir adı ile yayınlanır

ÖNEMLİ NOT : Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan sonsayfa.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.