Hırsızlar evin kapısını da çaldı
Kastamonu'nun Araç ilçesi Yenice köyünde hırsızlar,evin çelik kapısını çaldı.
Son Güncelleme: 10:27 29 Aralık 2010, Çarşamba
Yenice köyünde Ö.T'ye ait eve giren kişi ya da kişiler buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi ve evin çelik giriş kapısını çaldı.
Eve gelen Ö.T'nin eşyalarının çalındığını fark ederek durumu bildirmesi üzerine gelen jandarma ekipleri, evde parmak izi ve delil arama çalışması yaptı.
Kastamonu'da meydana gelen diğer hırsızlık olaylarında ise Hisarardı Mahallesi Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'ndeki Musafakı Cami'ne giren kişi ya da kişiler, tarihi değeri olmayan 1 adet yolluk ve 2 adet seccadeyi çaldı.
İnönü Mahallesi'ndeki bir başka hırsızlık olayında da E.A'ya ait eve giren kişi ya da kişiler, 8 bin lira para ve 7 adet bilezik alarak kaçtı. (aa)
Kaynak: Radikal Gazetesi


sizde yorum yapın SESİNİZİ DUYURUN
Üye girişi yapılmadan gönderilen yorumlar Misafir adı ile yayınlanır
ÖNEMLİ NOT : Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan sonsayfa.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.