YÖK başkanından önemli açıklama
SONSAYFA Eğitim
Karakter Boyutu:   

YÖK başkanından önemli açıklama

ÖSYM Başkanı Yarımağan: Adaylar başvurularını aksatmasın, sınava başvurun, gerekirse süre uzatımına gidilir.

 

Kararın, sınav takvimi ve üniversitelerin açılma tarihlerini de etkileyeceği belirtiliyor. ÖSYM kaynaklarına göre sınav takviminin değişmesinin söz konusu olabileceğini belirtiyor.

 

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, Danıştay'ın farklı katsayı uygulanmasına ilişkin YÖK kararının yürütmesini durdurmasının ardından yaptığı açıklamada, ''Sınav yapılacak. Şu anda sınavın ertelenmesi konusunda kesin birşey söyleyemiyorum. Ertelenmesi mutlaka gerekmeyebilir ama gerekebilir de... Gerekmeden de çözüm olabilir, duruma bağlı'' dedi.

 

YGS'YE GİRECEKLER BAŞVURULARINI MUTLAKA YAPSIN

 

Yarımağan, Danıştayın farklı katsayı uygulanmasına yönelik YÖK kararının yürütmesini durdurmasının ardından yaptığı açıklamada, YGS'ye girecek adayların aksatmadan, süresi içinde sınava başvuruda bulunmalarını istedi. Yarımağan, 18 Ocakta başlayan başvuru süresinin 12 Şubat Cuma günü sona ereceğini anımsatarak, gerekirse süre uzatımına gidilebileceğini de bildirdi.

 

AYRINTILAR GELECEK

 

AA


Yukarı
YORUMLAR (0 adet)Yorum Yaz
Henüz Yorum Yazılmamış


 

GÜNÜN YORUMU

TÜRKİYE BULUŞMALARI

Bugünlerde Türkiye’nin çeşitli illerinde demokratik açılım çalışmalarını a…

Devamı »

GAZETE ÖZETLERİ

 
Gündem 
CHP'nin foyası ortaya çıktı
CHP'lilerin foyası ortaya çıktı. Ahmet Ersin gizli tanıklarla neden özel olarak görüşmek istedi? İfade değiştirmesi için para teklif edildi mi?
 

Fotoğraf Galerileri

Erol Akpınar

Genel Af ve Gandhi Kemal
Okunma: 180

Neval Kavcar

PKK Teröründen İnsan Haklarına
Okunma: 1509

Tuğba Çakır

Kimin umrunda?
Okunma: 192

Hüseyin Ekinci

Sonsayfa gündemi değiştirdi
Okunma: 5288

Fuat Tütüncüoğlu

İş Yeri Açan SSK'lılar
Okunma: 542

Videolu Haberler

YALAN HABER 
Bağıştan Hürriyet'e yalanlama
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 'AB Kalesi'nde Hacker Muhbir' haberini yalanlayarak, ''Bugün bir gazetede manşet olarak çıkan haberin aslı astarı yoktur.'' dedi.
 
MAGAZİN 
Seda Onur cephesinde son iddia
Geçtiğimiz hafta kavgasız gürültüsüz tek celsede boşanan Onur Şan ve Seda Sayan cephesinden ilginç bir iddia geldi.
 
bilgi yarışması

Sitemiz Anadolu Ajansı Abonesidir
Sonsayfa Yayıncılık
Telefon : (0216) 472 27 27
e-posta :

rss
Tasarım : Dizayn Merkez
Programlama : medyabursa
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Sonsayfa Yayıncılık. 2000-2009 Tüm hakları saklıdır.