Terim'in prensine Belözoğlu kancası

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan İrfan Can Kahveci savaşının ikincisini sezon sonu yaşayacağız gibi gözüküyor. Fatih Terim'in son haftalarda sıkça forma şansı verdiği Halil Dervişoğlu'na Fenerbahçe teknik direktörü Emre Belözoğlu da talip oldu.

Galatasaray'da Fatih Terim yeni sezonun kadro planlamasını yaparken aklında artık genç oyuncuların olduğunu ve geleceğin Galatasaray'ını kurmak istediğinin sinyallerini veriyor. Son olarak Gedson Fernandes ve Halil Dervişoğlu'nun takımda kalmasını istediğini söyleyen Terim, yeni gelecek yönetime ilk ödevlerini vermişti.

YİNE FENERBAHÇE DEVREDE

Ancak Terim'in İrfan Can Kahveci'de olduğu gibi hevesini kursağında bırakacak bir rakibi daha çıktı. Fenerbahçe teknik direktörü Emre Belözoğlu, teknik heyetin de raporu doğrultusunda, izleyip çok beğendiği Halil Dervişoğlu'na talip olma kararı aldı. Sarı lacivertli ekip transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda.

TOP BRENTFORD'DA

Ocak ayında Galatasaray'a 6 aylığına imza atan ve satın alma opsiyonu bulunmayan Halil Dervişoğlu'nun bonservisi Brentford'da. İngiliz ekibinin ne kadar bonservis bedeli talep edeceği bilinmiyor. Bakalım iki ezeli rakip arasında transfer savaşını kim kazanacak.