Dursun Çiçek bugün tutuklanabilir
Kaos belgesini hazırladığı iddia edilen Albay Dursun Çiçek'in bugün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde ifade vereceği öğrenildi.
Benzer Haber Başlıkları
-
PKK'nın gerçek yüzü bu fotoğrafta gizli
Bu fotoğraf 10 yıl önce Murat
-
Sarhoş olmak tarihe karışıyor!
Doktorlar alkolün insanları sarhoş
-
Darbe mağdurlarını sevindirecek haber
Hükümetin, 1971 ve 1980'deki askerî
-
OYAK'la ilgili şok bilgilere ulaşıldı
Eski bir OYAK çalışanın itirafları
-
Kaçırılan başkanın oğluna meaj
Diyarbakır’da teröristler
Son Güncelleme: 09:30 02 Kasım 2009, Pazartesi
Milliyet gazetesindeki habere göre, Merkez Komutanlığı Çiçek'in ihtarlı davetiyeye riayet ederek bugün ifade vermeye gideceğini soruşturma makamlarına iletti.
Albay Çiçek, aynı soruşturma kapsamında daha önce de ifade vermiş, sevkedildiği nöbetçi mahkemece tutuklandıktan 18 saat sonra avukatının itirazı üzerine tahliye edilmişti.
Belgenin orijinal olduğu iddia edilen ıslak imzalı nüshasının savcılara gönderilmesinin ardından mektupta yer alan iddialarla ilgili olarak 7'si subay 1'i sivil memur olmak üzere 8 askeri personel geçtiğimiz cuma günü savcılara ifade vermişti.
Belgenin hazırlandığı iddia edilen bilgisayarlarda dijital temizlik yaptıkları ve belgeyle ilgili diğer evrakları imha ettikleri iddia edilen bu kişilerden 7'si tanık olarak dinlenirken, 1 binbaşı da şüpheli sıfatıyla ifade verdikten sonra serbest bırakılmıştı.
Çiçek'in bugün vereceği ifadesinin ardından yeni bir tutuklama gündeme gelebilir. Adli Tıp Raporu'nun ardından belgenin varlığının kesinleşmesi Çiçek'in yeniden tutuklanmasına neden olabilir. Çiçek hakkındaki kritik kararı savcılar verecek ve tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edebilecek.


sizde yorum yapın SESİNİZİ DUYURUN
Üye girişi yapılmadan gönderilen yorumlar Misafir adı ile yayınlanır
ÖNEMLİ NOT : Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan sonsayfa.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.