Transferini bizzat Terim yapacak

Galatasaray'da yönetim krizi giderek büyüyor. Mevcut yönetimin seçim tarihini sebepsiz yere tarihi belli olmadan ertelemesi sonrası Galatasaray genel kurulunda kaos hakim. Haliyle yeni sezonda kadronun nasıl şekilleneceğini henüz bilen yok. Şuanki yönetimin önümüzdeki sene olmayacağı garanti olduğu gibi yeni gelecek yönetimin kim olacağı da hâla belirlenebilmiş değil.

İşte bu kaos ortamından ürken Fatih Terim transferde inisiyatif almaya karar verdi. Sarı kırmızılı ekibin tecrübeli hocası yeni sezon öncesi transfer harekâtını kendisi yürütecek.

Terim'in ilk önceliği Beşiktaş maçında harika bir futbol ortaya koyan Gedson Fernandes'i önümüzdeki sezon da takımda tutabilmek. Portekiz basınından ilk gelen haberlerde takımdan ayrılmak istediği söylenen ancak daha sonra kalması daha ağır basan Gedson için Terim ısrarcı olacak.

Geçtiğimiz transfer döneminde Benfica'da yöneticilik yapan eski öğrencisi Rui Costa'dan bizzat isteyen Terim, bir kez daha eski öğrencisinin kapısını çalacak. Eğer ikna edebilirse Gedson Fernandes'in en az 1 yıl daha sarı kırmızılı ekipte forma giymesi planlanıyor.