Ali Koç Belözoğlu için karar verdi

Fenerbahçe'de belirsizliğini koruyan konuların başında önümüzdeki sezon kulübede kimin teknik direktörlük yapacağı geliyor. Önümüzdeki 3 yıllık dönem için yeniden başkan adaylığını açıklayan Ali Koç'un vereceği karar merak konusu oldu.

Koç'un karar vermesi gereken en zor soru, bir kısım taraftar tarafından istenmeyen adam ilan edilen, yeni sezonda takımın başında olmaması için hashtagler açılan Emre Belözoğlu'nun geleceğinin ne olacağı. 

3 yıllık dönemde Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş şampiyonlukları gören ve hiç kupa sevinci yaşamayan taraftar büyük bir hoca istediklerini açtıkları hashtaglerle Koç yönetimine bildirdi.

Yeni sezonda şampiyonluk hayalleri kuran Ali Koç yönetimi hazırlıklarına başladı bile. Sarı lacivertli kulüpte teknik direktörlük için Löw, Wenger, Bielsa gibi büyük antrenörlerin adı geçerken Emre Belözoğlu'nun yeni sezonda takımın başında olup olmayacağı merak konusuydu.

Takımın yüzde 70'nin hazır olduğunu ve ufak takviyeler yapılması gerektiğini düşünen Ali Koç, teknik direktör için de kararını verdi. Koç önümüzdeki sezon da Emre Belözoğlu ile devam etme kararı aldı.

Yakın çevresine Belözoğlu ile ilgili fikirlerini söyleyen Koç'un risk almaya gerek olmadığını, Belözoğlu'nun takımı çok iyi tanıdığını ve önümüzdeki sezon takımı başarıya götürebilecek seviyeye sahip olduğunu söylediği öğrenildi.