Rüşvet iddiasına suç duyurusu
Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, emniyetin ABD'lilere verdiği iddia edilen brifingte kendisine rüşvet ödendiğinin öne sürülmesi konusunda savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Benzer Haber Başlıkları
-
Kılıçdaroğlu'ndan 'Kalkmayacağım' sözü
CHP Genel Başkanı Kemal
-
Ecevit'e yapılanlar tam bir operasyondu
Ecevit'in Koruma Müdürü Birgün,
-
'Süper başkanlık' sistemi geliyor
Başkanlık sistemi tartışılırken
-
Demirtaş'tan Başbakan'a ip mesajı
BDP Genel Başkanı Demirtaş'tan,
-
Abdullah Gül ile ilgili bomba iddia
Rasmussen'in ardından Gül'ün NATO
Son Güncelleme: 11:49 10 Şubat 2012, Cuma
ANTALYA- CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın avukatı Muzaffer Yılmaz, hafta başında yaptığı açıklamada Baykal’ın rüşvet aldığı iddiasına yönelik tüm belgelerin, 3 gün içinde savcılıklara verilmemesi durumunda, Emniyet yetkilileri, İçişleri Bakanı ve Başbakan hakkında suç duyurusunda bulunulacağını ve tazminat davası açılacağını bildirmişti.
Wikileaks'te yer alan iddiaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı görevlilerinden oluşan bir heyet 21 Kasım 2008’te ABD Büyükelçiliği’nde, Ergenekon soruşturması kapsamında brifing verdi.
Emniyet’in vermiş olduğu brifingde, o tarihte ana muhalefet partisi genel başkanı olan Sayın Deniz Baykal’a ödenen bir rüşvet konusunda belgelere ulaşıldığı öne sürüldü.


sizde yorum yapın SESİNİZİ DUYURUN
Üye girişi yapılmadan gönderilen yorumlar Misafir adı ile yayınlanır
ÖNEMLİ NOT : Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan sonsayfa.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.