Şenol Güneş'den maç sonrası açıklama

''Pozisyon bulmakta zorlandık. 1. de olabiliriz ama en kötü UEFA’yı istiyoruz''

Şenol Güneş'den maç sonrası açıklama

Benzer Haber Başlıkları

Son Güncelleme: 09:05 03 Kasım 2011, Perşembe

Güneş: “Rusya’daki maçta daha etkiliydik. Bu kez pozisyon bulmakta zorlandık. 1. de olabiliriz ama en kötü UEFA’yı istiyoruz.”

-CSKA Moskova’yı devirmek için elindeki tüm kozları kullanan teknik direktör Şenol Güneş, son dakikada kaçan golün önemine dikkat çekti. Grupta hala şanslarının olduğunu belirten tecrübeli hoca, “Yarışa başlarken 4 takım arasında sonda gösterilerken şu an aldığımız sonuç ortada. Rusya’da iyi oynamıştık. Bu sefer ise pozisyon bulmakta zorlandık.

-HIRSIMIZI aklımızla birleştiremedik. Onların daha etkili pozisyonları vardı. Biz de son dakika bir pozisyon bulduk. Şans.. Gol olsaydı farklı olurdu. Inter 9 puanla ama hiçbir şeyin garantisi yok. Biz 1. de olabiliriz. Ama ilerleyemezsek UEFA’ya gitmek istiyoruz.”

MUCİZE YAKIN

-BU arada Zokora da maç sonu “İyi bir maç çıkardık. 4 maç sonunda CSKA ile aynı puandayız. Yarış devam ediyor. Trabzon Şampiyonlar Ligi ’nde ilk defa mücadele ediyor. Bu sene 5 puan kazanacağını kimse düşünmemiştir ama iyi mücadele ederek mucizeye imza atmaya yaklaştık” ifadelerini kullandı.

Son 4 yılın en iyisi

-İLK 4 maçında 5 puana ulaşan Trabzon, son 4 sezon içinde gruplarda en yüksek puan alan Türk takımı oldu. Geçen sezon Bursa 6 maçta 1 puan, 2009-10 sezonunda Beşiktaş 6 maçta 4 puan, 2008-09 sezonunda F.Bahçe 6 maçta 2 puan alarak gruplarını bitirmişti. 2007-08’de ise F.Bahçe, Zico yönetiminde 11 puan almış ve gruptan çıkmıştı.

Haberi Paylaşın:

sizde yorum yapın SESİNİZİ DUYURUN


Üye girişi yapılmadan gönderilen yorumlar Misafir adı ile yayınlanır

ÖNEMLİ NOT : Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan sonsayfa.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.