Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi tarafından alınan son kararla görevine son verilen Fatih Terim'den günler sonra beklenen cevap geldi.

2017 yılının Aralık ayından 2022 yılının başına kadar Galatasaray'da 4. kez antrenörlük yapan ve 2 şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa kazanan Fatih Terim'in Avrupa'da elde edilen büyük başarıya rağmen ligde alınan başarısız sonuçların ardından görevine son verilmişti.

Konu hakkında sessizliğini koruyan tecrübeli hoca günler sonra bir mesaj paylaştı. Terim, Twitter ve Instagram hesaplarından eş zamanlı olarak yaptığı paylaşımda kendisinin yıllar önce Galatasaray'a ilk imzasını attığı fotoğrafı ve yönetim tarafından kendisine istifası için gönderilen anlaşma metninin fotoğrafını paylaşarak "Galatasaray’daki ilk imzam ve son imzam…" mesajını paylaştı.



Bu fotoğraf yüzbinlerce kişi tarafından beğenilirken, Terim'in takımdan ayrılmasına kızgınlığını dile getiren birçok taraftar yönetime ateş püskürdü.

Öte yandan Terim cephesinden gelen bu mesajın bir daha Galatasaray'da tekrar teknik direktör olarak görev almayacağının mesajı olarak yorumlandı.