Kamuoyunda HDP ile gizzi ittifak yaptığı konusunda sıkça tartışmalar yaşayan CHP'ye son dönemde HDP milletvekili Semra Güzel hakkında çokça soru gelmeye başladı.

Adıyaman kırsalında TSK tarafından 2017 yılında düzenlenen bir operasyonla etkisiz hale getirilen PKK terör örgütü mensubu Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora'nın HDP Diyarbakır milletvekili Semra Güzel'in ilişki yaşadıklarını gösteren fotoğraflar ortaya çıkmıştı.

CHP SÖZCÜSÜ FAİK ÖZTRAK ELEŞTİRİLMİŞTİ

Yapılan araştırmalar neticesinde bu fotoğrafların terör kampında çekildiği ortaya çıkınca siyaset dünyasında büyük bir tartışma başladı. Güzel hakkında hazırlanan fezleke TBMM'ye gönderilmeye hazırlanırken CHP'ye bu konuda nasıl bir tutum takınacağı sorulmuş ancak CHP Sözcüsü Faik Öztrak net bir açıklama yapmadığı gerekçesiyle eleştirilmişti.

"LAFIN TAMAMI AKILLIYA SÖYLENMEZ"

Kendisine yeniden yöneltilen soruya kızan Öztrak, "Terör kırmızı çizgimiz, elinde silahla poz veren bir teröristle poz veren biriyle fotoğraf çektirmeyiz diyorsak, ardından da gereğini yapacağız diyorsak meramımızı çok iyi anlatıyoruz. Lafın tamamı akıllıya söylenmez." ifadelerini kullandı.