Galatasaray'da son günlerde Mustafa Cengiz krizi yaşanıyor. Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle görevi bırakacağı konuşulan, camiada artık gitti gözüyle bakılan Cengiz, krizlerin merkezindeki adam oldu.

Önce futbolcularla ilgili kulüp televizyonunda katıldığı programda "Şeref ve haysiyetlerini hatırlasınlar" diyen, daha sonra Milliyet Gazetesi'nde yayınlanan 'Donk'un Seks Partilerinden Bıktık' ifadeleriyle gündem olan Mustafa Cengiz için kulüpte olağanüstü bir toplantı yapıldı.

Stadyumda gerçekleşen toplantıya Başkan Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal ile birlikte toplam 7 yönetici katıldı. Yöneticiler son dönemlerdeki beyanatları sebebiyle başkanın kulübe artık zarar verdiğini belirterek istifasını talep etti.

BEKLENMEDİK CEVAP

Mustafa Cengiz'in istifa edeceğini düşünen yöneticilere başkandan şaşkına çeviren bir cevap geldi. Cengiz "İstifa etmeyeceğim. Son nefesime kadar Galatasaray'ın haklarını korumaya devam edeceğim" diyerek istifa etmesi bir yana önümüzdeki seçimde aday olacağının sinyallerini verdi. Toplantı bu sözlerin ardından sona erdi.