Saymaz'dan Peker hakkında bomba iddia

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker muhalefetin gündemini işgal etmeye devam ediyor. Bugüne kadar yayınladığı videolar ve ortaya attığı iddialar sebebiyle muhalefet cephesinde ilgiyle takip edilen mafya lideri Peker'e yönelik olarak birçok iddia ortaya atıldı. Son iddia gazeteci İsmail Saymaz'dan geldi.

Halk TV'de bir programa katılan İsmail Saymaz, Sedat Peker'in anlattığı her şeyi kendisinin bilmesinin olanaksız olduğunu söyledi. Peker'e bilgi akışının sağlandığını belirten Saymaz, “Görünüyor ki ilk videoyu çektiği noktanın uzağında. Bu aşamaya geleceğini o planlıyor muydu? Ben planlamadığını zannediyorum. Yeraltı dünyası figürü olarak videoyu çekti. Devamında bir türlü istihbarat havuzu haline geldi. Hem AK Parti içi çatışmalarından, hem bürokrasi çatışmalarından hem de iş dünyasından çatışmalardan gelen bilgi akışı haline geldi.” ifadelerini kullandı.

Peker'in bir istihbarat havuzu haline dönüştüğünü söyleyen Saymaz, “Yer altı dünyasının figürleri silah kaçakçılığını bilebilirler. Uyuşturucu trafiğini, kabadayı alemini bilebilirler.” sözlerini kullanarak mafya liderinin ortaya attığı tüm iddiaları kendisinin bilemeyeceğini belirtti.