Rıdvan Dilmen ile İBB arasında şike kavgası

Hatayspor-Galatasaray maçının ardından TRT Spor'da yayınlanan programında konuşan Rıdvan Dilmen kamuoyunda infial yaratacak sözler sarf edince ortalık karıştı.

Programının bir bölümünde 3 Temmuz şike kumpası sürecine değinen Dilmen, Fenerbahçe'nin Avrupa'ya şike yaptığı gerekçesiyle gönderilmediği süretçe TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'dan bahsederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun STV'ye çıkıp sürece destek verdiği konuşmayı da hatırlattı.

Dilmen, "Mehmet Ali Aydınlar ile 4-5 sene konuşmadım. Fenerbahçe Avrupa'ya gitmedi, evet. Ama sonra Aziz Yıldırım döneminde kulübe sponsor oldu. Ali Koç döneminde de sponsor oldu. Acıbadem, Fenerbahçe ile çok fazla iş birliği yaptı. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu da STV'de futbol yorumculuğu yapmıştı. Fenerbahçe'nin şike yaptığını söylemişti. Sonuçta o günkü düşünceleriyle aynı noktada değil tabii ki." açıklamasında bulundu.

İBB SÖZCÜSÜ MURAT ONGUN'DAN CEVAP

Rıdvan Dilmen'in Ekrem İmamoğlu'nu içeren sözlerine İBB Sözcüsü Murat Ongun resmi Twitter hesabından cevap verdi.

Dilmen'in "şeytan" tabirini sevmediği bilinmesine rağmen kendisine bu lakapla hitap eden Ongun, "Rıdvan Dilmen dün futbolun şeytanıydı bugün siyasetin şeytanı. Güzel ülkemizi siyasetin şeytanlarından kurtarmaya az kaldı." tweetini paylaştı.

Dilmen cephesinden bu tweet için henüz bir cevap gelmedi.